Saturday, July 2, 2011

Once in a lifetime destinations

Photo by Cuba Gallery
Εδώ και καιρό προσπαθώ να ετοιμάσω ένα γαμήλιο ταξίδι. Το πρόβλημα είναι το εξής: γενικά δεν έχουμε ταξιδέψει πολύ. Την τελευταία φορά που πήγαμε εξωτερικό ήταν στο Λονδίνο το 2005. Επιπλέον, πιθανότατα θα αργήσουμε πολύ να κάνουμε άλλο ταξίδι και το μπάτζετ μας δεν μας επιτρέπει πάρα πολλά έξοδα. Όταν λοιπόν σκέφτεσαι ότι πιθανόν να μην αξιωθείς να ταξιδέψεις ξανά σε μακρινό προορισμό, δεν έχεις προλάβει όμως ακόμα να δεις τον κόσμο, τι κάνεις; Σε ποια ήπειρο να πρωτοπάς και τι να προτιμήσεις; Πόλη, επαρχία, βουνό, θάλασσα, κρύο ή ζέστη; Αν μπορούσες σε όλη σου τη ζωή να πας μόνο ένα ταξίδι, ποιο θα ήταν αυτό; 

2 comments:

Travel Tips said...

Μαλδίβες... ο απόλυτος παράδεισος! Διαλέγεις νησί-ξενοδοχείο σύμφωνα με τα οικονομικά σου. Για κάτι πιο φτηνό θα κάνεις υποχώρηση όσον αφορά τα αστέρια του ξενοδοχείου. Η θάλασσα όμως είναι παντού το ίδιο μοναδική!

traveltipsgr.blogspot.com

Claire said...

Πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα, η αλήθεια είναι ότι ψάχνω κάποιον προορισμό που να μπορώ να δω και πράγματα, όχι απλώς μια -ή και πολλές- ωραίες παραλίες. Προσανατολίζομαι περισσότερο προς Καραϊβική και συγκεκριμένα Άγιο Δομίνικο.
Είμαι και λίγο ανάποδη και δε θέλω να πάω στον νούμερο ένα προορισμό όλων των Ελλήνων νεόνυμφων...